Theodore "Tero" Von Braun
[email protected]
Director of coordinating help for the less fortunate citizens
City of Vantaa
Kielotie 21
01300
Vantaa
Finland

Humaani ja välittävä kaupungin virkamies, joka yrittää kaikin keinoin auttaa vähemmän
onnekkaita ihmisiä ympäri Nigeriaa. Riskeistä välittämättä apu lähtee perille kuin Naton
ohjus rauhanturvaajaan. Kuitenkin ongelmaksi muodostuu kaupungin virkamieskunnan jähmeys,
kun pitäisi fyffeä lähettää eteenpäin. Kuitenkin oman luonteen avoimuus ja lupausten laukominen
korvaa pienet jähmeydet virkamieskunnassa. Fetissinä mustat naiset jotka tarjoavat rakkautta.

Hahmo ei varsinaisesti perustu kehenkään todelliseen ihmiseen, mutta vertailukohtia voidaan hakea pienistä yksityiskohdista. Kuten jotkut huomaavatkin, niin kyseinen käyntiosoite on Tikkurilan poliisilaitoksen oma ja jos nämä pirulaiset kysyvät vielä puhelinnumeroa, niin ei tarvitse paljoa arvata mihin soitto lähtee. Myös työnkuva on tehty tahallaan täysin idioottimaiseksi, että varmasti kellä tahansa älykkäällä ihmisellä ne kuuluisat hälytyskellot soisivat.

Urho Kaleva Kekkonen
[email protected]
Mayor of Vantaa
City of Vantaa
Kielotie 21 "Mayoral home"
01300
Vantaa
Finland

Pormestari joka tekee kaikki pilkun mukaan. Vaikka olisi kiire, niin euronkin antaminen
kaupungin kirstusta vaatii monen henkilön vahvistuksen, että jotain saadaan aikaiseksi.
Tässä kyydissä hyytyy kovinkin lädi, kun Vantaan kaupunki pui sitä miten euro saadaan
lähetetyä mahdollisimman varmasti Nigeriaan. Kuitenkin kaikesta huolimatta tekee päätöksiä
"unien" ja "tuntemusten" mukaan, jos fyffeä on tarjolla. Kekkonen vihaa sydämestään Theodorea ja pyrkii saamaan kaiken itselleen, jos hän huomaa Theodoren edes kykenevän jonkinlaiseen rahan tekemiseen . Jos mahdollisuus Theodoren eliminoimiseen tulee, niin Kekkonen kyllä pistää opposition ojennukseen.
Kekkonen kärsii myös vanhuuden tuomista vaivoista, Napoleon-kompleksista ja egomaanisuudesta.
Hän myös yrittää päästä lädien avulla viettämään eläkepäiviä Barbadokselle.

Seuraava herra lienee kaikille Suomen lähihistorian tunteville edes jotenkin tuttu. Tämä herra on kaiken pomo, kuningas, hidalgo ja kuvitteellisen Vantaan kaupungin pormestari. Koska hahmojen pitää myös olla tietyssä mielessä yhteydessä toisiinsa, niin luonnollisesti molemmat vihaavat toisiaan ja Kekkonen yrittää hinnalla minä hyvänsä kusettaa potentiaaliset rahat itselleen omaa eläkkeelle siirtymistään varten. Kekkonen sinänsä on vain eräänlainen mittari, joka pyrkii lähinnä mittaamaan sitä miten orginaali kusettaja suhtautuu vieläkin moraalittomampaan hahmoon.

Minulta löytyyy varastosta muitakin varsin mielenkiintoisia hahmoja, mutta operaation tässä vaiheessa on lienee tarpeetonta esitellä ihmisiä, jotka eivät vielä tee yhtään mitään. Jos jotkut nyt inisevät siitä, että käytän Vantaan kaupunkia tai Urho Kaleva Kekkosta pienessä pilassani, niin voivat mennä kyllä itseensä vaihteeksi. Tarkoitus ei suinkaan ole kuvata sitä todellista olotilaa, joka vallitsevat tässä ja nyt. Nämä hahmot ja paikat tuovat ehkä muutenkin humoristiseen tilanteeseen lisää potentiaalista huumoria, kun Kekkonenkin on noussut haudastaan.

Jos joku mukava sielu vielä haluaa auttaa minua tässä projektissa, niin otan kaiken mahdollisen avun vastaan ilomielin. Mitä enemmän, sitä parempaa.